Utbildning
"Att leda och berätta om förändringar"

Det enda man vet, är att man kan för litet om det man håller på med !

Vi har i många år medverkat i utbildningsprogram som riktar sig till företagsledare och verksamhetsansvariga chefer i större organisationer. Om praktiska erfarenheter av att producera företagsmöten och större scenproduktioner för att presentera budskap om förändring och utveckling, presentera nya produkter, presentera en ny strategi eller bara träffas för att få alla att förstå att man lyckas med det man håller på med !

Inte som strategi- eller management-konsulter. Det gör andra bättre. Vårt jobb är att hjälpa till att ”paketera” budskap om vad som kommer att hända i verksamheten. Så att den publik av medarbetare som lyssnar både förstår budskapet och sedan ser sin roll i kommande förändring. För att våga ta ansvar för "ett nästa steg" vill man själv förstå och respektera att företagsledningen gjort sin "hemläxa" för att komma fram till fattade beslut.
Som publik vill man tydligt se sin egen roll i de arbetsuppgifter som kommer.

För företagsledningen gäller att skapa en tydlig story som presenteras på ett trovärdigt sätt – Som skapar intresse att vilja medverka – Som blir en tydlig bild av hur det kommer att se ut när vi kommit en bit på väg mot det som ska hända – Och att det finns tillräckliga resurser och support för att genomföra det man berättar om.

Det går aldrig att lura en publik. Det är bara dumt att tro det! Det första en publik glömmer bort efter en presentation är ord och siffror. Det de flesta tar med sig är bilder, och känslor. Och att man ser övertygelse och engagemang hos de personer som står på scen och berättar. För att lyckas med det krävs träning och förberedelse.
Det kan vi hjälpa till med.

 

Några exempel på utbildningar.....

Handelshögskolan i Stockholm - SSE EXED
Executive Education

IMP-International Management Programme, FL-programmet (FöretagsLedning), FEM-programmet (konsortieprogram för svenska industriföretag), GEM (General Management), Business Performance Diploma (för internationella finanschefer),
Volvo Finance Academy, MBA-IT, SEB Academy, Swedbank Strategic Management Program, Uvecklingsprogram för Ryska Handelshögskolor, Utvecklingsprogram för småföretag.

Strategica AS, Oslo

Volvo Strategic Programme,Telenor Young Talents Programme, Telenor IPO Programme,
Nordic Frontier Programme för nordiska spelföretag.

MGruppen

OCTAPHARMA International Management Program, GETINGE Experienced Managers Programme, NEON – E-ON Ledarutvecklingsprogram – MGruppen Master of Leadership, Billerud-Korsnäs Young Leaders-program

Karolinska Institutet

Future Academic Leaders - Development Program

Visita Akademin

Visita Akademin Managementprogram för ledare inom hotell och restaurang.

Commedia AB • Box 22211 • 104 22 Stockholm • Tel: 070-540 40 82 • peter.strom@producent.se